Ervaar de magie van de Rozenstad met Atay Atelier's biologische Mgouna thee

 

Bij Atay Atelier zijn we er trots op om je een van de meest unieke theeën ter wereld te kunnen aanbieden: Mgouna, een biologische groene thee van het type gunpowder met rozenknoppen uit de Rozenstad van Marokko, Kalaat M'gouna. We zijn een van de slechts drie aanbieders ter wereld die deze speciale thee aanbieden, dus je kunt er zeker van zijn dat je iets heel bijzonders krijgt wanneer je voor Mgouna kiest.

Onze Mgouna thee is niet alleen uniek, het is ook biologisch en van de hoogste kwaliteit. We werken samen met lokale ambachtslieden in Marokko om ervoor te zorgen dat onze rozenbladeren met de hand worden geplukt en geselecteerd voor de beste kwaliteit. We gebruiken alleen biologische rozenknoppen om de smaak en aroma's van de Rozenstad op hun best te laten zien.

De smaak van Mgouna is net zo uniek als de thee zelf. De delicate smaak van de rozenknoppen vermengt zich perfect met de groene thee, waardoor een zachte, bloemige smaak ontstaat die je nergens anders vindt. En het beste van alles is dat onze Mgouna thee niet alleen lekker is, maar ook nog eens goed voor je gezondheid. Het is rijk aan antioxidanten en andere voedingsstoffen die je lichaam gezond houden.

Als je op zoek bent naar een bijzondere thee-ervaring, dan is Mgouna van Atay Atelier zeker de moeite waard. Bestel nu je eigen doosje Mgouna en ontdek de magie van de Rozenstad in je eigen huis.

Terug naar blog