Atay Atelier radiospotje nu te horen live op FunX

Atay Atelier radiospotje nu te horen live op FunX

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Atay Atelier een nieuwe radiocampagne heeft gelanceerd op FunX! FunX is een populaire radiozender die zich richt op jongeren en stedelijke muziek. Wij geloven dat de doelgroep van FunX perfect aansluit bij onze producten en waarden.

De radiocampagne van Atay Atelier is bedoeld om onze boodschap van smaakvolle en hoogwaardige theeblends naar een breder publiek te brengen. We willen dat mensen overal in Nederland weten dat Atay Atelier de beste theeblends biedt die er zijn, en we denken dat onze radiocampagne ons daarbij zal helpen.

Onze radiocampagne op FunX zal worden uitgezonden op verschillende tijdstippen gedurende de dag, zodat zoveel mogelijk mensen onze boodschap kunnen horen. We hebben ervoor gekozen om ons te richten op de kernwaarden van Atay Atelier, zoals kwaliteit, smaak en duurzaamheid, en we hopen dat onze radiocampagne mensen zal aanmoedigen om onze theeblends te proberen en te ontdekken wat ze zo bijzonder maakt.

We weten dat er veel keuzes zijn als het gaat om thee, maar we zijn er trots op dat we onze klanten de beste producten bieden die er zijn. Onze theeblends zijn gemaakt van de beste ingrediënten, zoals kruiden, bloemen en specerijen. Onze theeblends zijn perfect voor elk moment van de dag en voor elke gelegenheid.

We hopen dat onze radiocampagne op FunX een positieve impact zal hebben op ons bedrijf en op onze klanten. We nodigen iedereen uit om onze website te bezoeken en onze theeblends te ontdekken. En als je ons op FunX hoort, denk dan aan ons en onze heerlijke theeblends.

Terug naar blog