Atay Atelier nu ook beschikbaar in Amsterdam

Atay Atelier nu ook beschikbaar in Amsterdam

Wij hebben fantastisch nieuws om te delen! Onze theeblends zijn vanaf nu verkrijgbaar op alle vier de locaties van slagerij Kaddour in Amsterdam. Dus als je in de buurt van Slotermeer, Bos en Lommer, IJburg of Noord bent, zorg dan dat je even binnenloopt en onze heerlijke theeblends uitprobeert!

Atay Atelier is een bedrijf dat zich toelegt op het maken van hoogwaardige en smaakvolle theeblends. Onze theeblends zijn met zorg samengesteld en bestaan uit de beste ingrediënten, zoals kruiden, bloemen, en specerijen. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten en onze klanten zijn het ermee eens dat onze theeblends ongeëvenaard zijn in smaak en aroma.

Slagerij Kaddour is een bekende en geliefde slagerij in Amsterdam. De vier locaties van slagerij Kaddour bieden een breed scala aan verse en smaakvolle producten, waaronder puur en eerlijk vlees . Wij zijn verheugd dat onze theeblends nu beschikbaar zijn op alle locaties van deze geweldige slagerij. Dit betekent dat je nu al je favoriete producten op één plek kunt kopen.

Al onze vier smaken zijn daar verkrijgbaar.

Dus waar wacht je nog op? Breng een bezoek aan een van de vier locaties van slagerij Kaddour in Amsterdam en ontdek onze heerlijke theeblends. We zijn ervan overtuigd dat je er net zo dol op zult zijn als wij!

Terug naar blog